Este

Julkaisija 18 marraskuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Kapteenin kanssa kahvilla – NC:iin selkeät kvaalit ja porkkanaa

Mikko Mäentausta on vajaan vuoden Suomessa asuttuaan saanut melko tarkan kuvan kotimaan kilpailutoiminnasta, mutta myös kaikkien Suomen maajoukkuetason senioreiden ja U25-ratsastajien tasosta. Jälkimmäinen on ollut mahdollista, koska…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath