Este

Julkaisija 16 marraskuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Manninen odottaa SRL:n jäsenmäärän laskevan lievästi edelleen 2023. “Torjuntavoittoon” tarvitaan urheilumenestystä ja positiivinen mielikuva hevosten kohtelusta.

SRL:n hallituksen puheenjohtaja Marjukka Manninen palasi eilen tiistaina Etelä-Afrikan Kapkaupungista FEI:n vuosikokouksesta. Kokous valitsi Mannisen jäseneksi FEI:n solidaarisuuskomiteaan. Kotimaassa Mannista odottaa SRL:n syyskokous, joka pidetään 27.11. Pitäjänmäellä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros