Koulu

Julkaisija 14 marraskuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Hanne-Mari Kiutusta tuli Stuttgartissa Suomen neljäs (aktiivinen) FEI-tuomari

Joskus heitä oli viisi, tänä vuonna enää kolme. Kunnes nyt palaamme neljään – kiitos Hanne-Mari Kiutun, joka kuluneena viikonloppuna läpäisi FEI-tuomarikurssin päättökokeen Stuttgartissa, Saksassa. Kiuttu on harvinainen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa