Este

Julkaisija 13 marraskuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Petra Heikkisen Oechie-K jätti muut seisomaan sormi suussa – tuplamestaruus 2022 on totta!

Senioreiden hallimestaruus hypättiin Ypäjällä eilen lauantaina 145-esteillä. Ainoan tuplanollan teki Petra Heikkinen, mutta ei Hurbylla, kuten odottaa olisi voinut, vaan uusimmalla hankinnallaan Oechie-K:lla (I’m Special de Muze…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa