Koulu

Julkaisija 13 marraskuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Erja Aholaisen kasvattama Scarlett 71,43% GP:ssa Blue Horsilla – emälinjalle jatkoa tulossa 2023

Pohjois-Saksassa omaa tilaa pyörittävä Erja Aholainen on by far eniten GP-tason hevosia kasvattanut suomalainen. Horsemail.fi:ss on vuodesta 2016 lähtien ollut tusinan verran artikkeleita Aholaisen menestyksestä. Nyt listaan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros