Artikkelit

Julkaisija 11 marraskuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Rosa Mäkelä palaa Ainoon – tammikuusta 2023 tarjolla 30 täysihoitopaikkaa

Pienen kierroksen Järvenpään ulkopuolella tehnyt esteratsastaja Rosa Mäkelä palaa Ratsastuskeskus Ainoon niinkutsutun alatallin pitäjäksi tammikuun alusta 2023. Mäkelä on aiemmin pitänyt ylätallia eli vanhan maatalousoppilaitoksen tiloihin rakennettua…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros