Koulu

Julkaisija 11 marraskuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Kanerva GP:ta Stuttgartissa, Österholm Billundissa, Torkkeli Ankumissa: 70 – 65 – 70

Kouluratsastajien GP-viikonloppu alkoi Stuttgartissa, Saksassa Emma Kanervan ja Greek Airin 70+ -tuloksella viiden tähden kierroksella ja Mist of Titaniumin vain viiksen alemmilla pisteillä: 69,20%. Sijoitusta ei Greek…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath