Artikkelit

Julkaisija 10 marraskuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Losvika Uusikaarlepyyssä tarjoaa koko valmennuspaketin – suomeksi, kaikille!

Hyvät pohjanmaalaiset. Tiedämme, miten etelässä on käynyt Ratsastuskeskus Ainon suhteen. Paras mahdollinen skenaario ei ole toteutunut, koska toteutuneet yhteistyökuviot eivät ole olleet parhaat mahdolliset. Uusikaarlepyyssä avattiin Losvikan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath