Este

Julkaisija 8 marraskuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Samorado auttoi päättämään Sanna Mikkolan seitsemän vuoden odotuksen – 145-radat jälleen mahdollisia

2022 on huippuvuosi Sanna-Kaisa Mikkolalle. BP-kakkossija ja paluu 145-luokkiin, joissa edelliset startit olivat seitsemän vuoden takaa. Paluu tapahtui Hanko Seahorseweekin aikaan Ville Peltokosken omistamalla Samoradolla (i. Eldorado…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros