Koulu

Julkaisija 2 marraskuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Metsän keskeltä Kyralle, 6: Kauhukahva ja muita”unia”

Viimeksi kirjoitin, miten perusasiat ratkaisevat ratsastuksessa. Hyvät ratsastajat palaavat niihin kerta toisensa jälkeen. On mahdoton onnistua vaikean kouluratsastusohjelman tehtävistä, mikäli hevonen ei mukaudu ratsastajan luomaan rytmiin tai…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath