Koulu

Julkaisija 31 lokakuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Robinson pysyi 67+ -GP-vauhdissa Puolassa. Diegon kür-debyytille jatkoa Slovakiassa kahden viikon kuluttua.

Joanna Robinsonin haaste nimeltä Diego (Valeron – May Sherif) alkaa näyttää asettumisen merkkejä. Puolan Zakrzow’ssa kuluneena viikonloppuna Diegolle kirjattiin kauden kolmas GP-tulos tasolla 66-67 prosenttia. Se suoritti…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath