Koulu

Julkaisija 26 lokakuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Århusissa näkyi kouluratsastuksen uusi maailmanjärjestys – kankipakko voi jäädä äkkiä vain osaksi lajin historiaa!

Pohjoismaat ovat vahvoilla sekä este- että kouluratsastuksessa. Siinä, missä Ruotsin Angelica Augustsson voitti MC:n osakilpailun Helsingissä olivat Tanskassa kouluratsastuksessa paikalliset ratsukot ylivoimaisia. Neloisvoitto on harvinainen saavutus. Tanskalle…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa