Este

Julkaisija 17 lokakuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Satu Väihkösen kausi HUJO:n puheenjohtajana on tehnyt Mikko Mäentaustasta “kapteenin”. Mitä kapteenimme sanoo siitä, että SRL:n sarjakilpailujen finaaleissa osallistumismaksu on käytännössä 800 euroa?

1980-luvun töhtiratsastajiimme kuulunut Satu Väihkönen aloitti vuoden alussa SRL:n HUJO:n puheenjohtajana. Samassa yhteydessä HUJO myös uusiutui muilta jäseniltään siten, että esteratsastuksen vastaavaksi tuli Henrik Ehrnroothin tilalle Mikko…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa