Koulu

Julkaisija 10 lokakuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Kouluratsastuksen Pohjola-sarjojen “isot” finaalivoitot Ville Vauriolle ja Sara Maattola-Lindholmille

Pohjola GP-kierroksella ratsastettiin ennen finaalia neljä osakilpailua. Niistä kaksi, ja siis sarjapistetaulukon, voitti Susanna Therman Dragonheartilla. Therman ei kuitenkaan voinut osallistua finaaliin, sillä hänen hevosensa on ollut…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath