Koulu

Julkaisija 4 lokakuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Vaurio palaa GP-tasolle viikonloppuna Ypäjällä – “Suomen parhaat” nuoret FWB -hevoset työn alla Kusaksessa

Viikonloppuna Ypäjällä kilpailtavissa kouluratsastuksen Pohjola-sarjan finaaleissa nähtäneen harvinainen GP-esiintyminen, kun Ville Vaurio lähtee kokeilemaan siipiään lajin kuningasluokassa G-Starilla (Delatio – Krack C). G-Star on Sanna Suomisen omistama…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath