Jalostus

Julkaisija 25 syyskuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

“Toinen” polvi muistaa vaikuttajiaan – Lauri Jalkasen muistopalkinto jaetaan HIHS:ssa

Neljä vuotta sitten ryhtyi FWB-yhdistys jakamaan Kyvyt Esiin- finaalin parhaalle kolmivuotiaalle koulupuolen FWB-tammalle Heidi Hagelstamin kiertopalkinnon. Palkinnon lahjoitti Heidin tytär Stella Hagelstam. Nyt on Lauri Jalkasen poika…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa