Koulu

Julkaisija 18 syyskuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Johanna Manninen, 42 – entinen pikajuoksija, tuleva kilparatsastaja?

Ratsastusurheilu ON ihmeellinen kilpaurheilumuoto. Todisteena siitä esimerkiksi entinen pikajuoksija Johanna Manninen, joka 40+ vuosistaan huolimatta tähtää kilparatsastajan uralle. Manninen on ratsastanut jonkin verran koko elämänsä ajan, mutta…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros