Este

Julkaisija 16 syyskuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Tom Gordin: “Esteiden MC-kautta odotetaan erittäin innostuneena – vain “PP-tekijä” voi pilata sen”

Vuosittainen FEI:n ja MC-osakilpailujärjestäjien kokous pidettiin tänä vuonna poikkeuksellisesti vasta syyskesällä. Syy: kaudesta 2021-22 ei jäänyt paljon käteen, kun puolet kilpailuista piti koronapandemian takia perua. Nyt tilanne…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros