Koulu

Julkaisija 16 syyskuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Metsän keskeltä Kyralle, 3: Kylmiä väreitä – valmennuksesta…

Edellisestä kirjoituksestani on vierähtänyt hetki. Halusin päästä kunnolla kiinni arkeen täällä Englannissa. Päivien rytmitys ja isossa kuvassa sisältökin ovat samanlaisia kuin Suomessa. Käytännössä kuitenkin kaikki on jollain…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath