Este

Julkaisija 16 syyskuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Kontio edennyt suunnitelmaan mukaan kohti MC -kautta: Opglabeekissa CSi4* aloituskorkeus 150 cm ja se puhtaasti!

Suomalaisten esteratsastajien valmistautuessa jo kuukauden kuluttua Norjasta alkavaan MC-kauteen on Anna-Julia Kontio meikäläisistä ylivoimaisessa vedossa. Kontio aloitti eilen torstaina CSI4* -kilpailut Belgiassa hyppäämällä Jay Jay van Mottelhoevella…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath