Artikkelit

Julkaisija 13 syyskuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Henri Ruoste tuo uudet tähtensä Suomeen 8.-9.10.2022

Henri Ruoste valmistautuu kotonaan Saksassa kuukauden kuluttua Ratsastuskeskus Ainossa nähtävään klinikkaansa. Ruoste ratsastaa klinikalla yhdessä espanjalaisen ratsuttajansa Gonzalon kanssa. Hevosina klinikalla ovat muun muassa Ruosteen paljon kehuma…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa