Este

Julkaisija 7 syyskuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Riikka Harjula aloitti taas retken kohti Lanakenin MM -kilpailuja – FWB-väriä mukana omasta takaa

Kun FWB-ori Comme La Lumiere ja holsteinilainen Crunchtastic tänään aamulla saapuivat Hollantiin lähelle Ommenia täydentyi Riikka Harjulan hevosmäärä yhdeksään. Kyseessä on suurin “lasti”, joka Harjulalla on kertaakaan…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros