Koulu

Julkaisija 6 syyskuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Henri Ruoste ja Kontestro niukasti TOP10:n ulkopuolella FEI-rankingissa, Emma Kanerva tilalle 50. Greek Airilla. Ruoste ei usko, että rankingin laskutavan muutoksella on suurta merkitystä urheilijoiden arkeen.

Uusimmalla FEI:n koulurankinglistalla on suomalaisittain positiivista, että meillä on nyt ensimmäistä kertaa pitkään aikaan kaksi suomalaisratsukkoa (eri ratsastaja) TOP50:ssä. Näin on, koska Emma Kanerva on saanut hilattua…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros