Koulu

Julkaisija 3 syyskuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Metsän keskeltä Kyralle, 2: Englannissa, 64 tuntia myöhemmin…

64 tuntia, 2596 kilometriä, kolme lauttamatkaa ja neljä sillanylitystä myöhemmin… Melkoinen matka takana ja monta kokemusta rikkaampana saavuimme myöhään eilisiltana Snowhill Farmille. Tällä hetkellä hevoset voivat hyvin,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath