Este

Julkaisija 28 elokuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Suosikit pitivät kutinsa: Mornalle 2000 euroa Ainon GP:sta, Hagelstamille kuudes SM-kulta Tahkolta

Sunnuntai oli isoimmissa kotimaan kilpailuissa sellainen päivä kuin odotettiin. Eilen lauantaina alkukilpailuissa voittaneet Madis Morna (esteet, Järvenpää) ja Stella Hagelstam (koulu, Tahko) pitivät johtonsa ja voittivat 2000…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath