Artikkelit

Julkaisija 20 elokuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Mallioppilas ja luolanainen – Susanna Hyypiän uusi elämä Sipoossa

Neljä kuukautta tallinpitäjänä Sipoossa toiminut Susanna Hyypiä, 48, on tänä viikonloppuna Ypäjällä Nuorten hevosten festivaaleilla viisivuotiaan Scilla CG:n kanssa. Viisivuotisderbyn ensimmäisessä osakilpailuluokassa tamma ei loistanut. Hyypiää ei…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa