Koulu

Julkaisija 15 elokuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Kouluratsastuksen MM:ien oheisluokissa parhaiten menestynyt suomalainen oli… Ruotsia edustanut Siri Ehrnrooth, 19!

Herningissä, Tanskassa pidettyjen MM-kilpailujen ohessa ratsastettiin myös tavallisia kansainvälisiä luokkia. Kouluratsastuksessa Suomesta oli mukana Eerika Hakala nuorissa, Anni Plith junioreissa ja Nora Svensk U25-luokissa. Joitain mukavia tuloksia…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath