Koulu

Julkaisija 8 elokuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Tanskan “superjuniorit” voittivat MM-kultaa, ori Glamourdale katsojien sydämet

Herningin MM:ssä saatiin eilen sunnuntaina koko rahalla sitä, mitä oli tultu hakemaan. Huippuhyvää ratsastusta. Sen suhteen olivat odotukset lähes järjettömän korkealla Tanskan joukkueen suhteen. Allekirjoittanut on seurannut…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros