Koulu

Julkaisija 6 elokuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Tallbergilla arvokilpailualoitus, jota ei tarvitse hävetä: 67,61%, vaikka rankkasade liukasti ohjat

Taivas oli puolipilvinen, sellainen hattarainen, ei vaarallinen. Kuitenkin kävi niin, että Anna Tallbergin siirtyessä verryttelyareenalta kilpa-areenalle Herningissä nousi taivaanrannasta yksi musta pilvi. Tallberg pääsi aloittamaan GP-ohjelmansa kuivin…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa