Este

Julkaisija 6 elokuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

JABADABADOOO! Kontio matkalla MC-kauteen: Opglabeekin CSI3* 150-luokassa nolla, kakkossija ja 5200 euroa!

Suomalaiset takaisin TOP500:aan FEI:n maailmanrankingissa. Sen projektin vetovastuu on nyt Juuli Kontiolla, joka kilpailee kahdella hevosella 150+ -luokissa. Niistä voi saada mukavat matkarahatkin – kuten tänään Belgiasta.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa