Koulu

Julkaisija 5 elokuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Suomen joukkue aloittaa MM:t huomenna – Tallberg ja Hagelstam ensin, sunnuntaina Soratie ja Kanerva

Kouluratsastuksessa luotamme näihin naisiin. Yllä Greek airia ravauttava Emma Kanerva voi täydellisenä päivänä yltää GP-ohjelmassa 72-74 prosentin tulokseen ja GP specialiin. FWB-ratsujen satulassa esiintyviltä Mikaela Soratieltä ja…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa