Artikkelit

Julkaisija 1 elokuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Henri Ruoste nousi FEI:n maailmanrankingin TOP10:ssä suoraan sijalle kahdeksan!

Nyt se on totta. Se, mistä amerikkalaiset allekirjoittaneelle sanoivat jo vuoden 2013 Deauvillen CDI3*-kilpailuissa. Että Hneri Ruoste kuuluisi maailman 10 parhaan ratsastajan joukkoon. Tänään julkaistulla FEI:n maailmnarankinglistalla…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa