Koulu

Julkaisija 28 heinäkuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Ville Vauriosta GP-ratsastajan tehnyt FWB-ruuna D’Artagnan ehti 20-vuotiaaksi

Tarja Huttusen kasvattama FWB-ruuna D’Artagnan (Angard – Dario) lähti keskuudestamme tällä viikolla. D’Artagnanin osti yksivuotiaana Henri Ruosteen äiti Anu Rantanen yhdessä Ruosteen silloisen tyttöystävän Maria Laamasen vanhempien…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Estetalli Gustafsbäck

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa