Artikkelit

Julkaisija 26 heinäkuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Rookie-Tallberg, 26, pääsee ensimmäiseen arvokilpailuunsa parhaalta paikalta, paineetta

Anna Tallbergin ja Greven’s Zorron (Zack – Hertug) paikka Herningin MM-kilpailuissa tuli takaoven kautta. Takaovena toimi Henri Ruosteen Kontestron sairastelu. Sen takia tarvittiin joukkueen varapaikalla ollut Tallberg…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath