Artikkelit

Julkaisija 26 heinäkuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Metsä on Hildur Hagelbergin, 90, kirkko, jonne hän menee hevosella.

Nyt on juhlittu. Kolme päivää putkeen! Mutta onhan ollut syytäkin. Nimittäin Pohjois-Karjalan vahvin hevosnainen, juuri ja juuri puolitoistametrinen Hildur Hagelberg, on täyttänyt 90 vuotta. Hagelsberg on tehnyt…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa