Koulu

Julkaisija 25 heinäkuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Ruoste keskittyy kuntouttamaan Kontestron tulevia vuosia varten, Tallberg nousee osaksi Herningin MM-joukkuetta

Herningin MM-kilpailujen kouluratsastuksen GP-ohjelma ratsastetaan ensi viikon lauantaina ja sunnuntaina eli reilun 10 päivän kuluttua. SRL tiedotti tänään koulumaajoukkueen lopullisen kokoonpanon. Siinä ei ole Henri Ruostetta. Ruosteen…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros