Artikkelit

Julkaisija 18 heinäkuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Katja Kuokka ja Hessin Leevi. Ihme, joka tuli käden ulottuville.

Tästä on kyse: 10 vuotta sitten, suomenhevosori Hessin Leevin ollessa kuusivuotias ja kuusivuotiaiden Kasvattajakilpailussa, heitti sen ratsastajana ollut Stella Hagelstam ilmaan puolitosissaan: “Tässä hevosessa on ainekset GP-tasolle…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros