Este

Julkaisija 14 heinäkuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Erika Hanhisuanto tänään 0-4 Espanjan kansallisessa 145-luokassa Cathanolla – Carambola myyty Sergio Alvarez Moyalle

Erika Hanhisuanto on yksi harvoista suomalaisista esteratsastajista, jotka ovat Espanjan Aurinkorannikolle jääneet, eivät vain piipahtaneet siellä. Hanhisuannon hevoset ovat vaihtuneet tiuhaan. Nyt alla oli yhdeksänvuotias Cathana (Christian…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros