Este

Julkaisija 10 heinäkuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Petra Heikkiselle kaksoisvoitto Savonlinnan 145-GP:ssa – Hurbylle kauden viides voitto!

Uuhahhaaa… Kauden 2022 parhaan estehevosen titteli kotimaassa on jo nyt vahvasti sovitettuna Petra Heikkisen vikkelän ja varovaisen Hurbyn päälle. Tänään Hurby otti kauden viidennen 140-145-luokkien voittonsa Savonlinnassa…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros