Artikkelit

Julkaisija 28 kesäkuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Rorarius ja Kramer muuttivat Saksasta Hollantiin – oma, uusi vuokratalli lähellä Deurnea

Kouluratsastaja Ninja Rorarius, , ja hänen avopuolisonsa Nils Kramer ovat muuttaneet Saksasta läheltä Dusseldorfia Kramerin kotimaahan Hollantiin. Hollannissa heillä on käztössään kokonainen talli, jossa on 21 karsinaa.…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa