Artikkelit

Julkaisija 27 kesäkuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

12 kuvaa: PM-avajaisten karnevaalitunnelmat Flyingestä!

Flyingen PM-kilpailut alkoivat eilen sunnuntaina joukkueiden paraatilla, joka pidettiin estekentällä. Ruotsilla on lukumääräisesti suurin joukkue, mutta ei Suomellakaan pieni porukka paikalla ole. Alla tusinan verran kuvia avajaisista,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros