Artikkelit

Julkaisija 22 kesäkuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

NÄILLÄ EVÄILLÄ lähdetään PM:iin

Aika lailla odottamattomien käänteiden päivä, mutta hyvään se päättyi, kun huomasin seuraavani Lahdessa Siiri Kyrön “varustekaapin täydennystä” ennen huomenna torstaina alkavaa PM-matkaa. Kyrö edustaa MAHDOLLISESTI Flyingessä Suomea…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros