Este

Julkaisija 21 kesäkuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Pinja Immonen muuttaa pääkaupunkiseudulle – valmennusmahdollisuudet moninkertaistuvat

Huomio pääkaupunkiseutu! Pinja Immonen, 46, palaa alueelle aivan näillä näppäimillä. Immosen Turun lähellä Vahdolla sijaitseva hevostila on laitettu myyntiin. “Turun seudulla ei ollut ihan niin helppo asua…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros