Este

Julkaisija 17 kesäkuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

PM:t 26.-30.6. Flyingessä – Suomella ei ole seniori/U25-joukkuetta esteille

2022 PM-kilpailut ovat enää reilun viikon päässä. Suomen esteratsastajille piei takaisku on se, ettei kilpailuun saada kasaan seniori/U25 -joukkuetta. Alkuperäisen suunnitelman mukaan Flyingessä piti olla Piia Pantsu,…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros