Koulu

Julkaisija 13 kesäkuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Päällikkö palasi pikakomennuksella framille Hagenissa: Ruosteen ja Rossettin GP-ohjelmasta 73,59 prosenttia

Perjantaina Henri Ruoste sai tietää, ettei hänen valmennettavansa Mary Hannah suunnitelmasta poiketen kilpailekaan Hagenin CDI3*-luokissa tänään ja huomenna. Ruoste pyysi välittömästi kilpailuista paikkaa itselleen ja Rossettille, joka…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sti-aromaa