Artikkelit

Julkaisija 26 toukokuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Anna Granbergin Stall Anna laajenee Haarajoella – kaksi uutta kenttää, kuplahalli, huoltotilat kahvioineen…

Keski-Uusimaalla ei mene ratsastuksella huonosti. Ei ainakaan Järvenpään tienoilla, vaikka Ratsastuskeskus Ainon kilpailutoiminta hieman muuttunut onkin. Nimittäin Haarajoella sijaitseva Stall Anna laajentaa reippaasti toimintaansa kilpailujärjestämisen puolelle. Kaksi…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros