Jalostus

Julkaisija 19 toukokuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

KYVYT ESIIN-karsinnat loppusuoralla: Boesta finaaliin 10 kouluhevosta ja 20 estehevosta

Kevään 2022 Kyvyt Esiin -karsinnat kaksi- ja kolmivuotiaille hevosille ovat yhtä katsastusta vaille valmiit. Puuttuva katsastus tapahtuu 24.5. Tammisaaressa. Horsemail.fi kävi eilen keskiviikkona Boessa seuraamassa, miten siellä…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath