Artikkelit

Julkaisija 13 toukokuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

“Oranssia ja punaista” eli kuinka ratsastuksen ammattivalmentajasta muokataan taiteilijaa

Lomalle? Kyllä! Riitta Holopaisen mielessä kävi, ettei kenelläkään tutulla lokakuussa lomaa ollut. Holopainen laittoi internetiin hakusanaksi aktiiviloma – mitään tekemättähän hevosnainen ei lomasta selviä – ja sai…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sosath

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros