Este

Julkaisija 6 toukokuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

“Mahtava otus” nimeltä Captain otti Samorinissa 145 -rankingluokassa Jasmin Seppälän kanssa sijan neljä ja tienasi 2600 euroa.

SUOMEN tulevan Uggerhalnen NC-joukkueen jäsenet valmistelevat tänä viikonloppuna hevosiaan tositoimiin Slovakiassa, Saksassa ja Belgiassa. Slovakian Samorinissa on Jasmin Seppälä tehnyt puhtaat suoritukset toistaiseksi kakkoshevosena pidetyllä ori Captainilla…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • HippoSport

  • sti-aromaa

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • Getaway Ride in Epidauros