Artikkelit

Julkaisija 5 toukokuun, 2022 | tekijä Margit Ticklén

0

Keskustelu Keskustallissa – Keskustallista!

Suomen vanhin, edelleen toimiva ratsastuskoulu on ollut olemassa vuodesta 1929. Ensin Helsingin sydämessä Kampissa ja vuodesta 1939 nykyisellä paikallaan Ruskeasuolla. Pertti Paloheimo aloitti ratsastuksen Keskustallilla 1950-luvulla. 1979-2010…
Rekisteröidy tai kirjaudu sisään lukeaksesi loput artikkelista.

Tags: , , ,


Tietoja kirjoittajasta

Kirjoittanut hevosalaan liittyviä lehtiartikkeleita vuodesta 2000. Toimittanut lisäksi MMM:n oppaan Tutustu suomenhevoseen sekä kirjat Suomenratsujen 40 vuotta ja Sinin henki, Emman tahto.Takaisin ylös ↑
  • Yhteistyössä

  • Ruosteen Dressage

  • Helasuo

  • Kilon talli

  • KK Horses

  • HippoSport

  • Getaway Ride in Epidauros

  • sosath